Pompierii au salvat un cal impotmolit cu tot cu caruta


Intră acum și în grupul de

Un cal împotmolit cu tot cu căruţă în râul Siret, şi o bovină „înţepenită” în mlaştina de pe imaşului satului Sf.Ilie au fost salvate marţi, de pompierii suceveni. În cursul după-amiezei de marţi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava a fost solicitat să intervină pentru salvarea a două animale rămase blocate. Astfel, la ora 17.02, Detaşamentul de pompieri Fălticeni a fost anunţat despre faptul că un cal şi atelajul hipo au rămas împotmoliţi în nămol în albia râului Siret, pe raza oraşului Dolhasca.

La faţa locului, s-au deplasat 4 pompieri militari cu o autospecială de la Detaşamentul Fălticeni, iar în sprijin au venit şi 2 voluntari cu o autospecială de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Dolhasca, şi, cu ajutorul mijloacelor din dotare, au scos şi au salvat animalul şi atelajul hipo, aparţinând lui Gheorghe T. Totul a fost încheiat cu bine la ora 18:13.

La ora 21.06, un alt apel la 112, anunţa faptul că o bovină a rămas blocată într-o mlaştină de pe imaşul satului Sf. Ilie, comuna Şcheia.

La locul intervenţiei, s-a deplasat un echipaj de pompieri format dintr-un ofiţer şi 9 subofiţeri, cu două autospeciale de la Detaşamentul Suceava, pentru salvarea animalului, ce aparţinea lui Cristi R.

Cu ajutorul mijloacelor din dotare, pompierii au salvat animalul, iar la ora 22.40, misiunea acestora s-a încheiat fără incidente.


Intră acum și în grupul de