Ion Lungu speră ca în luna aprilie să fie inaugurat „Centrul Multifuncțional Arta” din Ițcani


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, miercuri, că se apropie finalizarea proiectului „Centru Multifuncțional Arta” Ițcani la care mai sunt de efectuat lucrări de amenajări exterioare (pasaj, asfalt, borduri), echipamente proiecție film, sonorizare, ticketing și că ar putea fi inaugurat în luna aprilie.

Potrivit primarului, Complexul multifuncțional cuprinde o Sala polivalentă pentru cinema, spectacole, conferințe, spații pentru consiliere și informare cetățeni, spații pentru activități  sociale și recreative, spații centru educațional, consiliere educativă și spații tehnice și grupuri sanitare.

 „După punerea în funcțiune a complexului vom avea reprezentanți angajați ai primăriei de la direcția  de asistentă socială, reprezentanți în relații cu publicul și ai poliției locale”, a explicat Lungu.

El a arătat că aria totală a clădirii în care va funcționa acest centru este de 939,30 mp, iar valoarea lucrărilor executate este de 6.425.130,49 lei cu TVA, din care fonduri nerambursabile 6.283.611,45 lei.

„Este o clădire frumoasă din punct de vedere arhitectural și mai ales  utilă pentru cetățenii din cartierul Ițcani. Felicitări proiectanților și constructorilor care au lucrat la acest proiect!”, a transmis Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de