Amendă de 40.000 de lei aplicată de Garda de Mediu Suceava la un depozit de dezmembrare a mașinilor


Intră acum și în grupul de

Comisarii Gărzii de Mediu Suceava au aplicat o amendă de 40.000 de lei unei firme care se ocupă cu dezmembrarea de autovehicule.

Astfel, ca urmare a unei sesizări înregistrate la Comisariatul Județean Suceava al Gărzii Naționale de Mediu, privind depozitări neconforme de autovehicule scoase din uz și depozitări neconforme de deșeuri, în cursul zilei de miercuri o echipă de comisari din cadrul GNM –CJ Suceava a efectuat un control pe linie de protecția mediului la un agent economic care desfășoară activități de demontare a mașinilor și a echipamentelor scoase din uz pentru recuperarea materialelor.

Pentru depozitarea neconformă a autovehiculelor scoase din uz și pentru depozitarea neconformă a deșeurilor rezultate din activitate s-a aplicat o amendă în valoare de 40.000 lei conform Legii nr. 212/2015 privind modalitatea de gestionare a vehiculelor și a vehiculelor scoase din uz.

Prin actul de control încheiat s-au impus și măsuri concrete cu termene ferme de realizare pentru remedierea deficiențelor constatate, a precizat sursa citată.


Intră acum și în grupul de