Acasă Actualitate VIDEO//Ucrainean din Harkiv ajuns în Vama Siret, despre situația din Ucraina: Este...

VIDEO//Ucrainean din Harkiv ajuns în Vama Siret, despre situația din Ucraina: Este ceva ce nu-ți poți imagina că se poate întâmpla în Europa modernă


Intră acum și în grupul de

Doi ucraineni din Harkiv, soț și soție, care se întorc în Ucraina din Mexic la copiii lor care au rămas acasă au explicat, în Vama Siret, că nu și-au putut imagina că o situație de acest gen să se petreacă într-un stat din Europa.

Ucraineanul a spus că se întoarce cu soția în Ucraina pentru a fi alături de copii.

Din nou in Vama Siret/Ukraine


Din nou in Vama Siret/Ukraine

Publicată de NewsBucovina.ro pe Joi, 24 februarie 2022

El spune că au zburat cu avionul din Mexic până în Istanbul, iar cursa lor a fost anulată și au fost nevoiți să meargă prin București și Suceava și au ajuns în Vama Siret.

„Situația nu este foarte bună și cam toată lumea vrea să plece din Ucraina”, a spus ucraineanul care a menționat că deși este o alegere grea, de a reveni în țară, ei vor să stea alături de copii, care sunt de 16 și 11 ani.

„Este o nebunie totală și cred că Putin este doar nebun. Nu știu cum s-a putut întâmpla așa ceva într-o lume modernă, în Europa. Este ridicol. Noi am fost avertizați de serviciile de informații americane de mai multe ori, dar nimeni nu a crezut până când nu s-a întâmplat.Este ceva ce nu-ți poți imagina că se poate întâmpla în Europa modernă”, a spus ucraineanul.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version