Prinsi in timp ce incercau sa sparga un garaj


Intră acum și în grupul de

Doi tineri au fost prinşi în flagrant în timp ce încercau să spargă un garaj. Potrivit IPJ Suceava, miercuri, la ora 02.15, o patrulă de ordine publică din cadrul Secţiei de Poliţie Burdujeni, în timp ce efectua serviciul de patrulare în zona cartierului Cuza Vodă III a observat două persoane care fugeau pe stradă. Poliţiştii au plecat în urmărirea lor şi s-a reuşit prinderea lor după circa 200 metri.

Cei doi au fost conduşi la sediul Secţiei de Poliţie Burdujeni unde s-a stabilit că se numesc P. VASILE, de 36 de ani, din municipiul Suceava şi P. FLORIN, de 26 ani, din comuna Adâncata. În timpul când cei doi fugeau, P. FLORIN a aruncat sub o maşină o cheie de roţi, o pereche de mănuşi din cauciuc şi un spray lacrimogen.

Poliţiştii au dat şi peste un martor. Astfel, D.VIRGIL, de 50 ani, din municipiul Suceava, i-a surprins pe cei doi când încercau să spargă un garaj, iar P. FLORIN a încercat să-i dea în faţă cu spray-ul lacrimogen, după care l-a lovit cu cheia de roţi peste picior, iar apoi au fugit.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de tâlhărie faţă de P. FLORIN şi tentativă de furt faţă de P. VASILE.
Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Burdujeni, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a celor doi.


Intră acum și în grupul de