VIDEO//Sute de refugiați ucraineni sunt în permanență la Magnificus Plaza din Suceava. Peste 30 de voluntari se ocupă de preluarea lor, asigurarea cazării, dușuri, masă caldă și găsirea, dar și transportul lor mai departe, în țară sau străinătate


Intră acum și în grupul de

Sute de refugiați ucraineni sunt cazați în permanență la Magnificul Plaza din Suceava, iar până în prezent s-a asigurat transport mai departe și cazări în țară și în țări din Europa pentru circa 1000 de persoane.

Antreprenorul sucevean Ștefan Mandachi a spus că această așa-zisă „tabăra de refugiați” care a fost deschisă la hotel funcționează impecabil de la preluare și cazare până la asigurarea dușurilor, a mesei calde și transportului spre destinații din țară și Europa.

Potrivit acestuia, meritul este al echipei care este configurată pe departamente, cu peste 30 de voluntari absolut fenomenali, iar totul e structurat ca în conducerea unui business, cu leadership, de la “macro” la “micro” management.

„A o mia oară, mă înclin cu respect în fața voluntarilor și colegilor mei plini de omenie și devotament”, a spus Mandachi.

Antreprenorul sucevean a subliniat că obiectivul este ca aceștia să fie transportați mai departe și să li se găsească locuințe pentru cazare, menționând că doi dintre voluntari, cu o muncă titanică, au găsit transport și cazări în țară și Europa pentru circa 1000 de persoane până în prezent.

Magnificus Plazza rămâne deschis pentru toate sufletele care vin din Ucraina! Peste 200 de refugiați au dormit azi noapte la Suceava

Magnificus Plazza rămâne deschis pentru toate sufletele care vin din Ucraina! Peste 200 de refugiați au dormit azi noapte la Suceava! Exodul continuă…

Publicată de NewsBucovina.ro pe Luni, 28 februarie 2022

Donații pentru refugiați se pot trimite la Asociația Umanitară ”Jeni Mandachi”, cu mențiunea la plată  ”UCRAINA”

RO52BTRLRONCRT0496865701 – RON

RO02BTRLEURCRT0496865701 – EUR

RO57BTRLGBPCRT0496865701 – GBP

Paypal:  https://www.paypal.me/JeniMandachi


Intră acum și în grupul de