Mopedisti in stare grava la spital


Intră acum și în grupul de

Aproape zilnic la spitalele din judeţ ajung peroane ce conduc motoscutere şi mopede în urma unor accidente, unii fiind în stare gravă. Două asemenea accidente au avut loc sâmbătă seară. Astfel, la ora 21.00, în interiorul comunei Arbore, pe DC Bodnăreni, C. E., de 15 ani, din comuna Iaslovăţ, în timp ce conducea un motoscuter, după efectuarea unei curbe la dreapta, a pierdut controlul direcţiei izbindu-se într-un şanţ de pe partea stângă a părţii carosabile.
În urma impactului a rezultat accidentarea gravă a conducătorului mopedului şi a pasagerului C. O., de 16 ani din comuna Iaslovaţ.

Conducătorul mopedului nu a putut fi testat cu aparatul etilotest din cauza leziunilor suferite, acestuia recoltându-i-se probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În momentul producerii accidentului minorul C. E., folosea cască de protecţie, nu deţine atestat de absolvire a cursurilor de legislaţie rutieră, iar pasagerul nu folosea cască de protecţie.

La ora 23.10, în interiorul comunei Preuteşti, pe DC 9 Leucuceşti, A. Dumitru, de 26 ani localnic, în timp ce conducea un motoscuter neînregistrat, nu a observat la timp o movilă de pietriş, s-a dezechilibrat şi a căzut. Acesta este grav rănit, neputând fi testat cu aparatul etilotest din cauza leziunilor suferite, dar i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În momentul producerii accidentului A. Dumitru nu folosea cască de protecţie.


Intră acum și în grupul de