Injunghiat cu un briceag dupa un conflict la o discoteca din Falticeni


Intră acum și în grupul de

În urma unui conflict spontan un tânăr din Fălticeni a fost înjunghiat de către un altul. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, duminică, la ora 03.10, poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că în piaţa civică „Nada Florilor” din localitate se află un tânăr înjunghiat în spate, solicitând intervenţia poliţiştilor şi a unei ambulanţe. La faţa locului s-a deplasat o patrulă de poliţie, l-a identificat pe B. Ştefănel, de 25 ani, din municipiul Fălticeni, care avea cămaşa plină de sânge şi a relatat că a fost tăiat la o discotecă din Fălticeni de un tânăr necunoscut.

Tânărul a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Municipal Fălticeni, unde s-a stabilit că avea o plagă înjunghiată în zona dorsală şi s-a procedat la transportarea în regim de urgenţă la Spitalul Judeţean Suceava. La U.P.U. a acestei unităţi sanitare s-a stabilit diagnosticul „plagă înjunghiată hemitorace drept prin agresiune”, B. Ştefănel fiind internat în Secţia Chirurgie.

În scurt timp a fost identificat suspectul de comiterea faptei, în persoana lui G. Adrian, de 26 ani, din satul Herla, comuna Slatina, stabilindu-se că în noaptea de 04/05.09.2010, ora 2.30, B. Ştefănel a avut un conflict spontan cu G. Adrian, împrejurare în care victima l-ar fi lovit cu pumnul peste faţă pe G. Adrian. B. Ştefănel a fugit, fiind ajuns din urmă de suspect şi apoi înjunghiat în spate cu un briceag, ce a fost descoperit şi ridicat ulterior.

B. Ştefănel urmează a fi examinat medico-legal la Spitalul Judeţean Suceava, iar în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale necesare pentru vindecare şi alte concluzii ale medicului legist urmează a fi făcută încadrarea juridică a faptei.


Intră acum și în grupul de