A aruncat cu cutitul dupa concubina


Intră acum și în grupul de

O femeie a ajuns la spital după ce partenerul de viaţă a aruncat cu un cuţit după ea. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava vineri, în jurul orei 19.08, prin „S.N.U.A.U. 112” a fost sesizat faptul că M. Areta, în vârstă de 41 ani, din comuna Valea Moldovei a fost lovită cu un cuţit de concubinul ei V. Nicolae, de 44 ani, din localitate şi a fost transportată la Secţia Urgenţă a Spitalului Gura Humorului.

Ulterior femeie a fost transferată la Spitalul Judeţean Suceava, iar în urma examinărilor de specialitate, medicii Unităţii de Primire a Urgenţelor au concluzionat că aceasta prezintă diagnosticul ,,plagă înjunghiată regiunea hemitorace stâng linie axilară posterioară”.

În urma discuţiilor purtate de poliţişti cu M. Areta, a reieşit faptul că în după-amiaza zilei 03.09.2010, în timp ce se afla în locuinţa din oraşul Gura Humorului, strada Ştefan cel Mare, a avut un conflict verbal cu concubinul V. Nicolae, care fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a aruncat cu un cuţit, cu lama de circa 5 cm asupra sa cu intenţia de a o îndepărta de el, moment în care aceasta s-a întors cu spatele, obiectul tăietor-înţepător provocându-i leziunea.


Intră acum și în grupul de