Prinsi la braconat peste in miez de noapte, pe iazul de la Moara


Intră acum și în grupul de

Doi bărbaţi s-au ales cu dosare penale după ce au fost depistaţi marţi seară, la braconat. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, în jurul orelor 23.30, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Moara au fost sesizaţi de administratorul unei societăţi comerciale din Fălticeni, ce are concesionată acumularea din comuna Moara, despre faptul că două persoane au fost prinse în timp ce sustrăgeau cu plase monofilament peşte.

Echipa deplasată la faţa locului a constatat că în seara zilei de marţi, în jurul orelor 22.30, paznicii societăţii au observat că persoane necunoscute au introdus în apă plase monofilament pentru a sustrage peşte, motiv pentru care au sesizat lucrătorii unei societăţi de pază din Suceava, care s-au dus la faţa locului şi au surprins în flagrant două persoane care se îndepărtau de la acumularea de apă, având asupra lor pari din lemn şi nişte saci din rafie în care se aflau două plase monofilament şi o cantitate de peşte.

La faţa locului s-au deplasat agenţii din cadrul Postului de Poliţie Moara, care i-au legitimat stabilind că se numesc B. NICOLAE, de 43 ani, din comuna Moara şi B. CORNELIU, de 37 ani, din municipiul Suceava.
Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „producerea, importul, deţinerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor d


Intră acum și în grupul de