Spectacole, cadouri și dulciuri la Iulius Mall pentru numeroși copii refugiați din Ucraina. Gheorghe Flutur: Vă iubim și vrem să vă facem fericiți


Intră acum și în grupul de

Autoritățile sucevene și parlamentari de Suceava au organizat, duminică, în Iulius Mall, un spectacol pentru copiii refugiați din Ucraina în județul Suceava și le-au oferit acestora dulciuri, dar și jucării.

Gheorghe Flutur, Ioan Bălan, Lucian Harșovschi sau Ion Lungu au fost între cei care au împărțit dulciuri și jucării, mașini sau păpuși, copiilor refugiați.

Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, care a avut inițiativa acestei acțiuni, le-a transmis celor prezenți bun venit în România.

„ Vă iubim și vrem să vă facem fericiți. Avem surprize: teatru de păpuși, spectacole ale copiilor din România. Zilele viitoare, dacă vreți, vă organizăm excursii în județul Suceava”, a spus Flutur.

El le-a spus copiilor că cei care doresc pot să meargă de luni la școală sau la grădiniță și că pentru început aceste activități educative vor fi făcută mai mult ca o formă de joacă.

„Vă suntem alături! Sunt cu primarul, parlamentari de Suceava și avem grijă de voi. Transmit părinților încredere. Să fiți siguri că avem grijă de dumneavoastră și sunteți pe mâini bune. Bun venit în România!”, a transmis Gheorghe Flutur.

La rândul său, primarul Sucevei, Ion Lungu, le-a spus celor prezenți că Suceava este înfrățit cu Cernăuți și că le dorește o viață cât mai normală la Suceava.

„Sunteți bineveniți în Suceava, în Bucovina”, a afirmat Ion Lungu care și-a exprimat speranța ca războiul să se termine cât mai repede, iar cei care au fugit din calea agresiunii militare se vor întoarce sănătoși la casele lor.


Intră acum și în grupul de