Produs in Bucovina va avea parte si de editia a II-a


Intră acum și în grupul de

Presedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur a anunţat că nu intenţinează să renunţe la ideea organizării celei de a doua ediţii a Târgului „Produs în BUCOVINA” şi că se fac eforturi ca această acţiune de promovare a judeţului Suceava să aibă loc spre finalul lunii septembrie.

După o serie de discuţii purtate cu cei care au permis organizarea primei ediţii a târgului, şi anume Iulius Mall Suceava, s-a decis ca evenimentul să aibă loc în perioada 24-25 septembrie, tot în incinta Iulius Mall. Şeful executivului judeţean Suceava a explicat că acţiunea în sine face parte din ceea ce autorităţiel judeţene denumesc „ofensiva de toamnă” pe care administraţia judeţeană şi Asociaţia Produs în Bucovina o va declanşa în această perioadă pentru promovarea produselor din Bucovina, pe pieţele din întreaga ţară.

„Important este ca produsele în Bucovina să fie promovate şi să poată fi vândute pe pieţele din România. Începem o ofensivă, iar noi cei din administraţia judeţeană ne vom implica pentru ca această Asociaţie Produs în Bucovina să-şi atingă scopul pentru care este înfiinţată. La aceste evenimente vor fi prezentate produsele alimentare din Bucovina, produsele bio, meşteşugurile şi tradiţiile, la toate acestea adăugându-se spectacolele oferite de artiştii Ansamblului Ciprian Porumbescu din Suceava”, a ţinut să precizeze Gheorghe Flutur.

El a mai declarat presei că după Târgul acesta, evenimente de acelaşi gen vor avea loc, săptămânal, la magazinele Iulius Mall din Cluj, Timişoara şi Iaşi. Ultimul Târg Produs în Bucovina organizat în această toamnă va avea loc la Bucureşti, în perioada Târgului de Agricultură „Indagra”.


Intră acum și în grupul de