Angajații DSP Suceava repartizați să asigure asistența medicală și să verifice condițiile sanitare din taberele de cazare temporară a refugiaților


Intră acum și în grupul de

Prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan,  a solicitat suplimentarea personalului medical în vederea asigurării asistenței medicale de specialitate și monitorizării condițiilor igienico – sanitare din locațiile de cazare temporară a refugiaților.

În aceste condiții Direcția de Sănătate Publică Suceava va asigura personalul medical de specialitate în localitățile unde sunt organizate tabere temporare pentru refugiați.

Astfel, pentru taberele de refugiaţi organizate în punctul de trecere a frontierei Siret, insp. Adrian Popescu Adrian a fost desemnat coordonator pentru consultare și supraveghere a activităților specifice în taberele de refugiaţi, iar dr. Dana Mihaela Costea, medic specialist epidemiolog este responsabil pentru activitatea medicală la nivelul taberelor de refugiaţi.

Pentru taberele de refugiaţi organizate în Rădăuţi dr. Cătălina Zorescu medic primar epidemiolog a fost desemnat coordonator pentru consultare și supraveghere a activităților specifice în taberele de refugiaţi, iar asistent medical principa Lăcrămioara Boldaşu este responsabil pentru organizarea activităţii medicale la nivelul taberelor de refugiaţi.

Pentru taberele de refugiaţi organizate în municipiul Suceava, dr. Dinu Florin Sădean, medic șef departament supraveghere în sănătate publică a fost desemnat coordonator pentru consultare și supraveghere a activităților specifice în taberele de refugiaţi, iar Ioana Simon, asistent medical principal este responsabil pentru organizarea activităţii medicale la nivelul taberelor de refugiaţi;

Pentru toate taberele de refugiați insp. Ilie Acatrinei, în calitate de inspector șef este responsabil cu verificarea condiţiilor igienico-sanitare în taberele de refugiaţi și gestionare a situaţiei de urgență.


Intră acum și în grupul de