ISU Suceava a distribuit de la începerea războiului din Ucraine 150 de tone de ajutoare și două TIR-uri cu apă îmbuteliată. În contul Crucii Roșii Suceava s-au strâns peste 370.000 de lei pentru refugiați


Intră acum și în grupul de

Prefectura Suceava a anunțat, luni, că urmare a parteneriatului încheiat între Instituția Prefectului și Societatea Națională de Cruce Roșie – Filiala Suceava, în contul deschis și administrat de către cea din urmă a fost depusă până luni  suma de 370.433 lei, bani ce vor fi utilizați funcție de necesități.

Totodată, se menționează că Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava a distribuit de la începutul crizei umanitare generate de războiul din Ucraina peste 150 tone materiale diverse, inclusiv două camioane (TIR) de apă îmbuteliată, donate de MASPEX Romania – fabrica Vatra Dornei.

În prezent, în cele trei depozite, din care unul pus la dispoziție în mod gratuit de firma DEDEMAN, se mai află circa 30 tone de alimente neperisabile, produse de igienă, elemente de cazarmament donate de culte religioase, asociații, fundații umanitare, ONG –uri, persoane fizice.


Intră acum și în grupul de