Tanar injunghiat de mai multe ori, langa o crama din Cacica


Intră acum și în grupul de

Un tânăr din Cacica a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost înjunghiat cu mai multe lovituri de cuţit de către un consătean. Potrivit IPJ Suceava, miercuri, la ora 23.11, agenţii Postului de Poliţie Cacica au fost sesizaţi prin intermediul SNUAU 112, despre faptul că, în apropierea unui depozit din Cacica a fost găsit înjunghiat L. Bogdan, de 20 ani, localnic.

La faţa locului s-au deplasat agenţii de poliţie care l-au găsit pe L. Bogdan prezentând urme de violenţă prin înjunghiere provocate cu un obiect ascuţit pe mai multe zone ale corpului şi care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Sf. Ioan cel Nou de la Suceava. Acesta a fost internat cu diagnosticul de plăgi înjunghiate la coapsa stângă, braţ stâng şi toraco-abdominal.

Miercuri seară, în jurul orei 23.00 tânărul împreună cu D. Silivestru, de 57 ani, din aceeaşi localitate s-au deplasat de la o cramă de pe raza localităţii spre domiciliul lor, iar pe drum, între cei doi a avut loc un conflict spontan în urma căruia agresorul i-a aplicat mai multe lovituri cu un cuţit în regiunea piciorului stâng, braţ stâng şi regiunea abdominală.
Cercetările sunt continuate pentru stabilirea condiţiilor producerii agresiunii.


Intră acum și în grupul de