Prins de proprietar in timp ce fura din masina


Intră acum și în grupul de

Un hoţ a fost prins în flagrant chiar de proprietarul maşinii din care fura. Potrivit IPJ Suceava, miercuri, la ora 22.40, Poliţia Municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că Z. Mihăiţă a surprins în interiorul autoturismului parcat în curte o persoană care încerca să sustragă bunuri. Echipa operativă deplasată la faţă locului a constatat faptul că Z. Mihăiţă, în timp ce se afla în locuinţa sa, în jurul orei 22.30, a auzit mai multe zgomote afară provenite de la deschiderea portierelor, astfel încât a ieşit în curte şi a surprins un bărbat în interiorul autoturismului pe bancheta din spate, aplecat spre bord.

În urma legitimării de către agenţii de poliţie s-a stabilit faptul că suspectul este M. Ionuţ de 23 ani, localnic. Fiind întrebat cu privire la activităţile pe care le desfăşura în acel moment, acesta a refuzat să facă vreo declaraţie în acest sens.

Din interiorul autoturismului nu au fost sustrase bunuri, înscrisuri sau alte valori materiale, acesta fiind lăsat dezasigurat de proprietar la parcare.
Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii tentativei la infracţiunea de furt.


Intră acum și în grupul de