Viceprimarul Lucian Harșovschi a felicitat femeile din Suceava și le-a oferit câte un trandafir: Indiferent de vreme și de vremuri, să nu uităm să mulțumim și să aducem un zâmbet pe chipul celor fără de care nu am exista


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a dorit ca de Ziua Internațională a Femeii să aducă un zâmbet femeilor din Suceava, inclusiv a celor care sunt cazate temporar în tabăra provizorie pentru refugiați de la Școala „Miron Costin” din municipiu și le-a felicitat și oferit câte o floare.

Astfel, Harșovschi a oferit mii de trandafiri  de toate culorile, dar în special roșii, atât femeilor care au venit marți la Primărie, celor din cadrul aparatului Primăriei, dar și celor pe care le-a întâlnit în diverse zone ale orașului.

Cel mai emoționant a fost când viceprimarul a mers în tabăra provizorie de la Școala „Miron Costin” și a oferit flori și le-a transmis gânduri bune femeilor refugiate din Ucraine acestea apreciind că sucevenii sunt alături în aceste momente grele.

„Indiferent de vreme și de vremuri, să nu uităm să mulțumim și să aducem un zâmbet pe chipul celor fără de care nu am exista. Mamă, soție, soră sau fiică, meritați toată prețuirea noastră, a bărbaților, astăzi și întotdeauna! O primăvară cu liniște și pace tuturor!”, a transmis Lucian Harșovschi.


Intră acum și în grupul de