Principesa Margareta a vizitat PTF Siret și a remarcat modul în care se reușește preluarea unui număr mare de refugiați


Intră acum și în grupul de

Alteța Sa Regală Principesa Margareta, Custodele Coroanei, a vizitat, marți, Punctul de Trecere a Frontierei Siret și a discutat cu autoritățile județene, dar și cu voluntarii din zonă.

Principesa Margareta a venit însoțită de ASR Prințul Radu împreună cu reprezentanți ai Crucii Roșii România și Crucii Roșii Suceava și s-a interesat de nevoile de ajutoare pentru refugiați urmând să ofere sprijin prin Crucea Roșie.

ASR Principesa Margareta a discutat cu președintele Gheorghe Flutur și s-a interesat de modul în care este organizată actvitatea de preluare a refugiaților care vin prin PTF Siret și au vizitat Comandamentul din frontieră.

„A fost foarte interesată de cum reușim să gestionăm fluxurile foarte mari de 700 de persoane pe oră și a stat de vorbă și cu echipa de voluntari de aici”, a declarat Gheorghe Flutur.

Principesa Margareta și-a adus aminte de perioada în care a făcut voluntariat în Africa în cadrul mai multor acțiuni ale Crucii Roșii fiind familiarizată cu astfel de acțiuni fiind  impresionată de promptitudinea cu care s-a acționat la Suceava.


Intră acum și în grupul de