Ministrul Turismului, Daniel Cadariu. Astăzi e ultima zi când restaurantele, magazinele, cafenelele au limită de timp și de capacitate. Inclusiv Certificatul Covid-19 va fi lăsat acasă

Ministrul Antreprenoriatului și Turismului, Daniel Cadariu a mulțumit, marți, tuturor românilor pentru că au înțeles situația extraordinară și au ales să respecte regulile, chiar dacă uneori au fost mai dificile.

Potrivit acestuia, depășirea pandemiei Covid-19 cu un număr cât mai redus al pierderilor a fost obiectivul tuturor măsurilor luate.

El le-a mulțumit antreprenorilor români care au facut tot posibilul să își mențină activitatea economică și pentru grija crescută față de angajați, dar și clienți.

„Astăzi este oficial ultima zi în care masca este obligatorie, ultima zi când ne raportăm la activități publice în funcție de metri pătrați ai unui spațiu și ultima zi când restaurantele, magazinele, cafenelele au limită de timp și de capacitate. Inclusiv Certificatul Covid-19 va fi lăsat acasă.De mâine revenim la normalitate!”, a transmis Cadariu.

Ministrul a subliniat că toate normele de siguranță sanitară, cum sunt spălatul pe mâini sau acoperirea nasului și a gurii când tușim, trebuie să se găsească în conduita noastră zilnică, pentru că așa putem să ne protejăm în continuare sănătatea.