Prefectura Suceava renunță să mai transmită situația cazurilor de Covid din județ. Subprefectul Alexandru Salup: Au trecut doi ani de când viețile noastre au fost zguduite de această pandemie


Intră acum și în grupul de
Subprefectul Alexandru Salup a trimis ultimul comunicat de presă privind sitiația epidemică din județul Suceava privind pandemia de Covid 19

Prefectura Suceava a anunțat, miercuri, că odată cu încetarea stării de alertă determinată de pandemia de Covid 19 renunță la transmiterea informațiilor zilnice privind situația epidemiologică din județ.

Subprefectul Alexandru Salup a spus că a avut plăcerea de a transmite către mass media ultimul comunicat de presă având ca subiect situația epidemiologică din județ, în contextul pandemiei de COVID -19.

„Au trecut doi ani de când viețile noastre au fost zguduite de această pandemie….Doi ani în care fiecare dintre noi am fost încercați de sentimente de teamă, îngrijorare, compasiune, revoltă, indignare…. Doi ani în care mulți dintre noi am pierdut ființe dragi, rude sau prieteni, cărora li se cuvine pioasă amintire.

Am învățat ceva în acești ani? Să fim mai buni, să ajutăm când și cu ce putem? Să înțelegem că nu numai propria persoana contează? Eu cred că da!

După doi ani de pandemie, societatea românească este pusă în fața unor noi provocări, de altă natură. Îmi exprim convingerea că le vom depăși împreună, ca de fiecare dată!”, a transmis subprefectul Alexandru Salup.


Intră acum și în grupul de