A dat cu masina peste agresor si i-a rupt piciorul


Intră acum și în grupul de

Încolţit de mai multe peroane într-un bar un tânăr a vrut să fugă cu maşina şi a dat peste unul dintre agresori rupându-i piciorul. Potrivit IJP Suceava, joi, la ora 22:05, pe DC 65, pe raza comei Fântânele, F. Liviu, de 23 ani, din municipiul Suceava, se afla într-un bar de pe raza comunei, unde a avut divergenţe cu mai multe persoane din bar, adresându-i-se injurii şi fiind agresat fizic. Întrucât era singur şi s-a simţit ameninţat, a fugit din bar şi s-a urcat la volanul autoturismului, proprietate personală, care era parcat în faţa barului.

În momentul în care F. Liviu a pornit autoturismul, F. Dumitru, de 37 ani din localitate, unul dintre persoanele care l-au agresat, a ieşit din bar cu o sticlă de vin în mână şi s-a îndreptat spre autoturismul acestuia. Când s-a apropiat de maşină, F. Liviu a efectuat manevra de mers înapoi, întrucât autoturismul era parcat cu faţa spre bar, şi l-a călcat cu roata dreapta faţă pe F. Dumitru, după care a plecat din faţa barului, deplasându-se la domiciliu.

Ulterior, după circa 10 minute, după ce a discutat telefonic cu F. Dumitru, acesta s-a întors cu autoturismul implicat în accident la locul faptei.

F. Dumitru a suferit leziuni la nivelul piciorului stâng, şi a fost transportat la spital, unde în urma consultaţiilor medicale, i s-a stabilit diagnosticul:” fractură gambă stângă,”, necesitând pt. vindecare 25-30 zile îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ şi i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemie.

De asemenea, victima a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de