Pasagera in stare grava


Intră acum și în grupul de

O tânără se află în stare gravă la spital după ce autoturismul în care se afla s-a izbit într-un gard de beton, şoferul fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava joi, la ora 04.45, pe DJ 178C, pe raza comunei Frătăuţii Vechi, P. Cătălin, de 19 ani, din localitate, posesor al permisului de conducere valabil pentru categoria „B”, din 2009, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un gardul de beton.

Tânăra aflată în autoturism, pe scaunul din dreapta-faţă, B. Domnica, în vârstă de 20 ani, din Frătăuţii Noi, a fost rănită grav diagnosticul pus la internare fiind „traumatism cranian , stare comatoasă, fractură parietală occipitală dreapta-parietal de baza”, şi necesită 50-55 zile de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de