Batrani loviti cu lopata si toporul de cel pe care au vrut sa-l ajute


Intră acum și în grupul de

Doi bătrânei au ajuns la spital în stare gravă după ce au fost bătuţi de un bărbat ce lucra pentru ei. Potrivit IPJ Suceava joi, lucrătorii Postului de Poliţie Moldoviţa au fost sesizaţi de către P. Iulia, despre faptul că la locuinţa soţilor S. George şi Domnica este un scandal între aceştia şi N. Ioan din localitate. Agenţii s-au deplasat la faţa locului unde au constatat faptul că S. George, de 84 ani şi S. Domnica, de 70 ani, ambii din localitate, prezentau plăgi deschise în zona capului, iar N. Ioan, de 48 ani, se afla la domiciliul său.

În jurul orei 14.00, N. Ioan s-a deplasat la locuinţa bătrânilor pentru a turna o placă de beton. Pe la ora 15.00, N. Ioan a suferit o criză comiţială şi a căzut la pământ. În acel moment cei doi soţi au încercat să-l ridice, moment în care agresorul a lovit-o pe S. Domnica în zona capului cu o lopată şi pe S. George cu un topor în zona capului şi a membrului superior stâng, după care s-a deplasat la domiciliul său.

Bărbatul a declarat poliţiştilor că nu-şi aminteşte ce a făcut, motivând că boala de care suferă se manifestă prin pierderi temporare de memorie şi acte de violenţă necontrolate, lucru confirmat de soţia şi vecinii lui.

Bătrânii au fost transportaţi la spital, S. George fiind diagnosticat cu „traumatism cranio-cerebral deschis, policontuzie ambele mâini cu plăgi excoriate, fractură omoplat stâng fără deplasare şi şc traumatic”, iar S. Domnica a fost diagnosticată cu „traumatism cranio-cerebral deschis, hematoame multiple ambele coapse, contuzii umărul stâng şi şoc traumatic”.
N. Ioan a fost condus la Spitalul de Psihiatrie Burdujeni în vederea internării.


Intră acum și în grupul de