Deputatul Ioan Stan sustine ca Basescu bate campii cand vorbeste de un deficit de 3,5 miliarde de euro la pensii


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava, Ioan Stan, a declarat că nu înţelege de ce preşedintele Romaniei, Traian Băsescu introduce panica în rândul populaţiei ţării vorbind de un deficit de 3,6 miliarde de euro la fondul de pensii în condiţiile în care acesta este de aproximativ 500 de milioane de euro.

Parlamentarul sucevean Ioan Stan a spus într-o conferinţă de presă că a discutat recent cu fostul ministru al Muncii, Mihai Şeitan, care i-a spus că deficitul fondului de pensii este până la sfârşitul anului de aproximativ 500 de milioane de euro şi nu de 3,6 miliarde de euro cum susţine preşedintele Traian Băsescu.

„Nu înţeleg de ce preşedintele Traian Băsescu bagă panica în cetăţenii României”, a mai spus social-democratul Ioan Stan.

Reamintim că preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, la Dorneşti, că nu situaţia ţării este dramatică, şi cea a fondului de pensii, pentru că “un deficit de 3,6 miliarde de euro nu este joacă”, spunând că vinovaţi de lucrurile acestea sunt „ticăloşii care au cumpărat voturi păcălindu-i pe pensionari că le pot dubla pensiile şi care ţipă acum


Intră acum și în grupul de