Un adolescent de 16 ani a smuls un lantisor de aur de la gatul unui trecator


Intră acum și în grupul de

În timp ce se afla pe o stradă din oraşul Siret un adolescent a smuls lănţişorul de aur de la gâtul unui trecător. Potrivit IPJ Suceava, duminică, la ora 06.55 lucrătorii Poliţiei Siret au fost sesizaţi de către C. Vasile, de 58 ani, din comuna Muşeniţa, sat Văşcăuţi, cu privire la faptul că în timp ce se afla pe strada Laţcu Vodă din localitate, persoane necunoscute i-au sustras, prin smulgere, un lănţişor din aur de la gât.

Poliţiştii au aflat că autorul era însoţit de o persoană mai în vârstă, care a fost identificată, declarând că persoana care a smuls lănţişorul ar fi din comuna Mihăileni, judeţul Botoşani, de 16 ani. În urma activităţilor poliţieneşti, acesta a fost identificat în persoana lui P. D., în vârstă de 16 ani, din comuna Mihăileni, judeţul Botoşani.

Potrivit IPJ Suceava, după ce în primă fază adolescentul nu a fost găsit în localitatea de domiciliu, a fost dat în urmărire şi în scurt timp localizat, fiind dispusă măsura reţinerii pe timp de 24 ore pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.


Intră acum și în grupul de