Reprezentanța în România a Comisiei Europene mulțumește președintelui Gheorghe Flutur pentru modul în care a colaborat pentru vizitele comisarilor europeni Ylva Johansson și Janez Lenarcic


Intră acum și în grupul de

Reprezentanța în România a Comisiei Europene a transmis președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, mulțumiri pentru modul în care oficialitățile au colaborat începând cu 28 februarie 2022 pentru vizitele comisarilor europeni în Suceava.

„Doresc să îmi exprim mulțumirile pentru modul în care s-a desfășurat colaborarea noastră, pentru pregătirea vizitelor în Romania a Comisarilor Europeni, doamna Ylva Johansson, domnul  Janez Lenarcic, în perioada 28 februarie – 10 martie 2022. Vă suntem recunoscători pentru colaborarea excelentă, profesionalismul și promptitudinea cu care ne-ați sprijinit în pregătirea detaliilor logistice și de protocol necesare organizării vizitei, în această perioadă critică”, se arată în scrisoare.

Totodată în document Reprezentanța Comisiei Europene în România își exprimă încrederea că va beneficia și în viitor de susținea lui Gheorghe Flutur în derularea proiectelor și că rămâne la dispoziție în vederea bunei comunicări cu Comisia Europeană.


Intră acum și în grupul de