Acasă Actualitate 22 de candidați suceveni înscriși la Concursul pentru ocuparea funcțiilor vacante de...

22 de candidați suceveni înscriși la Concursul pentru ocuparea funcțiilor vacante de director adjunct și director din unitățile de învățământ preuniversitar, sesiunea ianuarie-aprilie 2022, au promovat proba în prima zi de desfășurare a interviurilor


Intră acum și în grupul de

Inspectoratul Școlar Județean Suceava a publicat, miercuri, rezultatele obținute de candidați în prima zi de desfășurare a interviurilor din cadrul Concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct, sesiunea ianuarie-aprilie 2022.

Potrivit ISJ Suceava, în prima zi de desfășurare a interviurilor erau programați să susțină această probă 24 de candidați, iar dintre aceștia un candidat s-a retras,  altul nu s-a prezentat și cei 22 prezenți au promovat proba.



În prima zi, candidații au obținute note cuprinse între 7,60 și 9,80, cea mai mare notă la această probă, 9,80, a fost obținută de trei candidați, un candidat a fost notat cu 9,70, alți 2 cu 9,60, un candidat cu 9,50, doi cu 9,40 și 2 cu 9,30.

Cea mai mică notă la interviu, 7,60, a fost obținută de doi candidați.

Interviurile din cadrul concursului sunt programate să aibă loc în perioada 16-18 martie 2022, iar afișarea rezultatelor finale este prevăzută pentru data de 29 martie 2022.

De menționat este în județul Suceava sunt vacante 93 de posturi de director și director adjunct în unități de învățământ preuniversitar și un post de director al Centrului de Excelență Județean Suceava.

(LB)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version