Incatusat dupa ce a furat cheile unei batrane


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Ipoteşti a fost reţinut de poliţişti după ce a furat cheile locuinţei unei bătrâne din municipiul Suceava. Potrivit IPJ Suceava miercuri, în jurul orei 14.26, M. Valentin-Constantin, din municipiul Suceava, a sesizat prin S.N.U.A.U. 112 faptul că în zona centrală mama sa M. Valentina, de 74 ani, din aceeaşi localitate, a fost victima unei tâlhării.

La faţa locului a fost dirijată patrula de siguranţă publică din zonă, care în urma verificărilor efectuate, a depistat în parcul Şipote o persoană de sex masculin ce prezenta semnalmentele descrise de bătrână. Pentru că acesta a refuzat să se identifice şi să însoţească patrula la sediul poliţiei, a fost încătuşat şi condus la subunitate, unde s-a stabilit că se numeşte S. Petrişor, de 41 ani, din comuna Ipoteşti. La controlul corporal efectuat asupra sa au fost găsite cheile ce aparţin femeii.

Cercetările au fost preluate de poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Suceava şi s-a reuşit recuperarea prejudiciului.

În baza materialului probator administrat în cauză, s-a dispus începerea urmăririi penale faţă de S. Petrişor, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie şi reţinerea pe timp de 24 de ore a bărbatului. Cauza a fost discutată cu procurorul de serviciu care a confirmat soluţia propusă, urmând ca acesta să fie prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de