Primăria Suceava a trimis la Cernăuți și un transport cu mașini de spălat și uscătoare de tip industrial


Intră acum și în grupul de

Primăria Suceava a trimis, marți, la Cernăuți, al treilea transport cu ajutoare umanitare constând în mașini de spălat și uscătoare de tip industrial.

Primarul Ion Lungu a anunțat că acest transport constând în patru mașini de spălat de tip industrial și patru uscătoare de tip industrial în valoare de 125.000 de lei a fost făcut la cererea primarului din Cernăuți.

Autoritățile din Cernăuți au nevoie de astfel de utilaje pentru că numărul de refugiați din alte zone ale Ucrainei care sunt adăpostiți în Cernăuți se apropie de 60.000.

Primarul Ion Lungu a declarat că prin acțiunile de ajutorare, Primăria Suceava este alături de poporul ucrainean, de cetățenii din orașul Cernăuți.

El a reamintit că a fost trimis un prim transport cu generatoare de curent electric, iar al doilea cu saltele, saci de dormit, rezervoare de apă de diferite dimensiuni și kit-uri de prim ajutor.

Lungu a mai spus că în funcție de solicitările pe care primarul din Cernăuți le va transmite, municipalitatea suceveană va face și alte transporturi cu ajutoare umanitare.


Intră acum și în grupul de