Ultima zvacnire pentru 27 de km de drum (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

O armată de muncitori şi utilaje lucrează din greu pentru finalizarea şantierului început pe drumul judeţean Dărmăneşti – Şerbăuţi – Calafindeşti.

Conform promisiunilor primite la faţa locului de conducerea administrativă a judeţului toată lucrarea va fi finalizată pe parcursul acestei săptămâni, mai exact joi.

Tronsonul Dărmăneşti – Şerbăuţi – Calafindeşti este unul dintre drumurile care face legătura dintre Ucraina – Siret – Suceava una dintre cele mai practicate căi rutiere. Investiţia de peste 5 milioane de euro este relizată din fonduri europene şi prevede refacerea totală a drumului prin turnarea unei noi pături asfaltice.

Întrega suprafata măsoară circa 27 de km iar până acum au fost finalizaţi deja 18 km peste care urmează turnarea stratului de uzură şi marcajul rutier.

Prezent într-o vizită de lucru pentru a analiza stadiul lucrărilor preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, nu şi-a putut ascunde mulţumirea faţă de ritmul în care se lucrează şi de implicarea autorităţilor locale pentru finalizarea proiectului.

“Pentru mine primarii care nu au sâmbătă şi duminică sunt prietenii mei. Acest drum trece prin localităţi unde nu am auzit ca aceştia să se plângă, au pus mâna pe lopată şi au venit la muncă şi cred de aceea că şi Guvernul ar trebui sa deschidă mai mult buzunarul pentru localităţile care sunt harnice. Şi lucrătorii îşi fac treaba iar dacă săptămâna trecută i-am mai certat acum sunt un exemplu” a declarat Gheorghe Flutur.

Lucrările au fost câştigate de o societate de profil din Bacău iar pentru încadrarea în termen pe parcursul weekend-ului trecut se aflau la lucru peste 170 de utilaje.


Intră acum și în grupul de