SPITALU’9 prezinta Stand up Comedy & Parody la Suceava


Intră acum și în grupul de

Trupa umoristică de Stand up Comedy & Parody “SPITALU’9” va susţine un spectacol în data de 23 septembrie, începând cu ora 19.00, în incinta Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava.

Grupul de comedie este format din Marius Gheorghiu, Cristi Voicu şi Doru Ivanov, cei trei membri activând în plan umoristic din anul 2000. Sunt împreună în această formulă de 7 ani, iar din 2005 au devenit un grup profesionist, umorul fiind singura ocupaţie şi sursă de venit a băieţilor.

Componenţii trupei “SPITALU’9” s-au făcut cunoscuţi publicului prin campaniile umoristice desfăşurate de aceştia de-a lungul timpului, promovând “Campania de tundere a şuviţei preşedintelui SEXY BASE”, “Campania ANTI – F.I.T.Z.E.”, “Melodiile dedicate leului greu”, “Mieunatul leului şi gripei aviare”.

Spectacolul oferit de Casa de Cultură a Sindicatelor se anunţă promiţător, deoarece băieţii grupului de comedie funcţionează sub egida “ABSENŢA RÂSULUI DĂUNEAZĂ GRAV SĂNĂTĂŢII!”, De asemenea, “SPITALU’9” este singurul grup de comedie din ţară care oferă momente în limba engleză pentru turiştii străini.
Show-ul poate cuprinde, în funcţie de cerinţe, stand up comedy, parodii muzicale sau pantomime, toate în varianta cenzurată.

Biletele costă 10 lei şi se pot procura de la Secretariatul Casei de Cultură Suceava (intrare B, etaj 1).

Pentru informaţii şi rezervări se pot folosi numerele de telefon 0230/523.718 sau 0330/401.807.


Intră acum și în grupul de