Viceprimarul Lucian Harșovschi anunță că au fost efectuate lucrări de igienizare în Parcul Șipote și Păduricea Zamca: Cu toții ne dorim un oraș mai curat și un mediu sănătos, iar pentru asta, trebuie să fim mai atenți la ce și unde aruncăm și să ne implicăm în îngrijirea orașului nostru


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul municipiului Suceava Lucian Harșovschi a declarat, vineri, că în municipiul Suceava continuă campania de curățenie și că în cursul zilei Parcul Șipote și Păduricea Zamca au fost igienizate din nou, printr-o acțiune organizată de Primăria Suceava.

El a spus că la această acțiune au participat în zona Centru – Parc Șipote, două echipe ale operatorilor de salubrizare, cu două autogunoiere și două mașini pentru deșeuri voluminoase, dar și o echipă a domeniului public, care s-a ocupat inclusiv de toaletarea copacilor și colectarea deșeurilor vegetale obținute.

De asemenea, în zona Zamca – Mănăstirea Zamca, au participat o echipă a operatorilor de salubrizare, cu o autogunoieră și o mașină pentru deșeuri voluminoase.

De menționat este că la acțiune au participat și angajați din cadrul primăriei, care au ajutat la colectarea deșeurilor și au supravegheat la buna desfășurare a activităților.

Astfel, s-au efectuat lucrări de măturat manual/mecanizat străzi, trotuare, căi de acces, stropire/spălare străzi, trotuare, căi de acces,  colectare deșeuri abandonate de pe domeniul public și au fost ridicate inclusiv deșeurile adunate de alți participanți.

„Curățenia orașului este o responsabilitate comună, administrație-cetățeni, iar odată făcută, aceasta trebuie menținută! Cu toții ne dorim un oraș mai curat și un mediu sănătos, iar pentru asta, trebuie să fim mai atenți la ce și unde aruncăm și să ne implicăm în îngrijirea orașului nostru”, a transmis Lucian Harșovschi.


Intră acum și în grupul de