Teatrul Municipal „Matei Vișniec” marchează Ziua Mondială a Teatrului prin trei evenimente: premiera spectacolului Münchausen, expoziție de fotografie de teatru și o conferință – dezbatere susținută de scriitorul Matei Vișniec


Intră acum și în grupul de

Anul acesta Teatrul Municipal Matei Vișniec sărbătorește Ziua Mondială a Teatrului prin trei evenimente deosebite și invită publicul sucevean să fie alături și să se bucure de teatru și de frumos.

Astfel, sâmbătă 26 martie și duminică 27 martie, de ora 19:00 va fi prezentat spectacolul „MÜNCHAUSEN”, cea de-a doua premieră a acestui an, este o monodramă cu Cătălin Ștefan Mîndru, semnată de dramaturga Alexa Băcanu și montată pe scena teatrului sucevean de Ovidiu Caița, regizor și director artistic al Teatrului de Nord Satu Mare. Spectacolul „MÜNCHAUSEN” se joacă cu publicul pe scenă, din acest motiv numărul de locuri este redus, iar pentru a răspunde tuturor solicitărilor de bilete, spectacolul va beneficia de 2 premiere, în zilele de 26 și 27 martie.

Biletele sunt puse în vânzare la casieria teatrului și online, pe www.blt.ro.

Preț bilet premieră: 40 lei

Duminică, 27 martie, ora 11:30, Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava organizează, începând cu ora 11:30, vernisajul  unei expoziții de fotografie de teatru în spațiul expozițional situat la etajul al III-lea al sediului teatrului.

Luni, 28 martie, de la ora 12:00 va fi organizată conferința – dezbatere susținută de scriitorul Matei Vișniec care va încerca să răspundă la întrebarea: „Ce pot face artiștii împotriva barbariei?”, urmată de lansarea volumului „Un secol de ceață” și o sesiune de autografe. Evenimentul va avea loc la Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile!

Ziua Mondială a Teatrului a fost sărbătorită pentru prima dată pe 27 martie 1962 și reprezintă un mod prin care artiști de pe întreaga planetă își arată aprecierea asupra contribuției speciale pe care această artă o aduce evoluției umane.


Intră acum și în grupul de