VIDEO//Pagube mari în trei gospodării din Câmpulung Moldovenesc din cauza unui incendiu izbucnit de la un conductor electric defect


Intră acum și în grupul de

Un incendiu de mari proporții a provocat pagube în noaptea de joi spre vineri în trei gospodării din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

Incendiul, care a izbucnit cel mai probabil de la un conductor electric defect a fost lichidat după o intervenție de peste șapte ore a pompierilor militari din Câmpulung Moldovenesc și Gura Humorului.

„Incendiul a fost observat și anunțat la 112 cu întârziere, astfel încât la sosirea pompierilor militari construcțiile din cele trei proprietăți erau cuprinse de flăcări, iar o parte din acestea ardeau generalizat”, arată ISU Suceava.

În incendiu au ars la prima gospodărie o anexă de locuit, un atelier, o magazie, un adăpost pentru animale, circa 5 mc de lemne de foc, brichete din lemn pentru foc circa 400 kg și s-a degradat acoperișul și învelitoarea din țiglă.

La a doua gospodărie au ars acoperișul din  imobilului parter+etaj pe o suprafață de 120 mp, fațada imobilului-aprox. 40 mp, pereții din lemn ai adăpostului pentru animale, un atelier mecanic, o bucătărie de vară, lemne de foc-20 mc, elemente de tâmplărie și obiecte sanitare, degradându-se învelitoarea din tablă a acoperișului imobilului, pereții și pardoseala casei, corpuri de mobilier, electrocasnice, unelte, scule electrice și textile.

La cea de-a treia gospodărie a fost afectată fațada locuinței pe o suprafață de 40 mp, elemente de tâmplărie, circa 20 mc lemne de foc, învelitoare din tablă pe o suprafață de 20 mp a depozitului de furaje și branșamente electrice.

În acest caz polițiștii au deschis un dosar penal pentru distrugere din culpă.


Intră acum și în grupul de