Detaliile accidentului în care o femeie a murit, iar o tânără a fost grav rănită: Femeia aflată la volan a pătruns pe contrasens lovind un camion care venea din sens opus


    Intră acum și în grupul de

    O femeie de 43 de ani din Botoșana a murit, iar o tânără de 21 de ani a fost grav rănită în urma unui accident rutier produs joi după amiaza pe DN 2  în afara localității Rădășeni.

    Potrivit cercetărilor polițiștilor, femeia de 43 de ani, Elena B. din Botoșana conducea un autoturism Audi, pe DN 2E, pe raza comunei Rădășeni, în afara localității, pe relația Gura-Humorului către Spătărești, pe un sector de drum în aliniament.

    Aceasta a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autocamion Volvo, care tracta semiremorca marca Schmitz, condus de un bărbat din Fîntîna Mare și a ieșit în decor în afara părții carosabile în partea dreapta privind sensul de deplasare al autoturismului.

    În același moment o autoutilitară VW, condusă de un bărbat din Republica Moldova, care se deplasa în spatele autoturismului a intrat în coliziune în partea laterală dreapta a autocamionului și s-a oprit oblic, parțial pe acostament și carosabil.

    În urma producerii accidentului rutier a rezultat decesul șoferiței d 43 de ani și rănirea unei tinere de 21 de ani, pasageră în autoturism pe scaunul din dreapta față în autoturism, care a fost transportată la cu o ambulanță Spitalul Județean Suceava.

    Din primele verificări, vinovată de producerea accidentului se face femeia de 43 de ani care a pătruns pe sensul opus de circulație.

    În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru „ucidere din culpă” și „vătămare corporală din culpă”.


    Intră acum și în grupul de