Acasă Actualitate Viceprimarul Lucian Harșovschi anunță că se deschide pista de alergat de pe...

Viceprimarul Lucian Harșovschi anunță că se deschide pista de alergat de pe Stadionul Areni. Primarul Lungu îi trimite pe suceveni să alerge în lunca râului Suceava


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a anunțat, joi, în ședința Consiliului Local, că pista de atletism de pe Stadionul Areni se deschide, de vineri, pentru alergat, pentru toți sucevenii, atât pentru cei care fac sport de întreținere cât și pentru cei care fac sport de performanță.

Consilierul local PSD Vasilică Gherasim, vorbind în numele antrenorilor și de la CSM și LPS, a spus că în ceea ce privește pista de atletism rugămintea este ca în timpul în care antrenorii au antrenamente cu sportivii de performanță să se facă o delimitare a pistei.



„O vom face chiar noi, cu oamenii noștri. Nu pot să alerge și cei care fac sport de agrement și cei care fac sport de performanță pe aceleași culoare”, a spus consilierul local.

Primarul Ion Lungu a spus că este de acord cu această propunere și că i se pare corect să fie disciplină.

„Nu o spun cu răutate. Cine vrea să facă joking (cel mai probabil primarul se referă la jogging n.r.) pot să facă jos la acea zonă de agrement pe malul râului Suceava. Sunt kilometri de alergat. Cine vrea să alerge să alerge acolo. Să-i lăsăm pe sportivii să alerge pe stadion”, a spus primarul.

Viceprimarul Lucian Harșovschi a arătat însă că va ține cont de rugămintea consilierul local și a antrenorilor.

„Așa cum s-au înțeles în fiecare an o vor face și anul acesta. S-a cilindrat această pistă. De la 1 aprilie se deschide pista de alergat”, a spus viceprimarul care a menționat că programul este de luni până sâmbătă, în intervalul orar 07:00 – 21:00

El a arătat că se caută fonduri pentru modernizarea pistei de atletism și montarea unei suprafețe cauciucate.

Viceprimarul a concluzionat că de vineri e liber la mișcare și că că există și alternativa pe malul râului Suceava.

„Se deschide pista de alergat pentru toți iubitorii sportului indiferent că sunt doar de performanță sau de întreținere”, a precizat Harșovschi.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version