De pe santierele din municipiu se fura ca-n codru (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Furturile de pe şantierele din municipiul reşedinţă de judeţ sunt la ordinea zilei, poliţiştii comunitari nemaifăcând faţă pentru a păzi toate zonele unde se lucrează. Potrivit primarului Sucevei, sunt furate diverse materiale, de la capace de canal la conducte, branşamente sau vane. „Se pot întâmpla accidente mortale din cauza unor inconştienţi”, a spus primarul care a arătat că cel mai periculos este furtul capacelor de canal din trotuare sau carosabil.

El a explicat că poliţia comunitară nu are suficienţi lucrători pentru a asigura şi patrularea pe străzi după ce a fost restructurată cu 70 de posturi, iar poliţiştii comunitari care au rămas în structură au posturi fixe.

Lungu a spus că împreună cu Poliţia Municipală şi cu Jandarmeria se va încerca să fie înfiinţate patrule de stradă mixte, că vor fi organizate acţiuni de pândă, dar şi verificări la firmele care colectează acest tip de materiale.

Primarul a mai declarat că şi firmele care execută lucrările de reabilitare a reţelelor vor fi amendate dacă nu refac străzile pe care au intervenit pentru că pun în pericol circulaţia publică.


Intră acum și în grupul de