A ramas fara masina dupa ce l-au prins cu tigari de contrabanda (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Un tânăr traficant de ţigări a rămas fără marfă, dar şi fără autoturismul proprietate personală după ce a fost prins „cu marfa din dotare”.

Incidentul s-a petrecut pe parcursul zilei de marţi când un echipaj din cadrul poliţiei Municipiului Fălticeni – Compartimentul Poliţie Rutieră, în timp ce efectua seviciul de supraveghere şi control trafic rutier a oprit pentru verificări un autoturism ce se deplasa pe DN 2E pe traseul Cornu Luncii – Spătăreşti.

La volanul maşinii se afla un tânăr de 34 de ani din comuna Frătăuţii Noi, care în urma controlului efectuat de organele de ordine asupra autovehiculului, s-a ales cu dosar penal.

„În urma verificărilor efectuate în autoturism au fost descoperite 5 baxuri de ţigarete, respectiv 2.500 pachete, de provenienţă Rusia, în valoare de 22.500 lei. În cauză s-a dispus indisponibilizarea autoturismului, confiscarea cantităţii de ţigări şi s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de contrabandă”, ne-a declarat subcomisarul de poliţie Alin Botezatu.


Intră acum și în grupul de