A omorat o vaca cu… mopedul


Intră acum și în grupul de

Un adolescent a dat cu mopedul pe care îl conducea peste o vacă ieşită din turmă, omorând bovina. Potrivit IPJ Suceava, marţi, la ora 19:45, pe raza comunei Moara, B. G., în vârstă de 16 ani, din municipiul Suceava, în timp ce conducea un moped neînregistrat pe strada Universităţii din comuna Moara, din cauza neadaptării vitezei la trecerea pe lângă animale, a intrat in coliziune cu o bovină care a ieşit din turmă şi a pătruns pe partea carosabilă.

Conducătorul mopedului a scăpat cu răni uşoare, necesitând pentru vindecare 8-10 zile îngrijiri medicale. În schimb, în urma impactului bovina aparţinând lui H. Mina, în vârstă de 63 ani, din comuna Moara a murit.

Minorul B. G. a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero şi i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În momentul producerii accidentului, pe moped se mai afla şi B. Daniel, de 19 ani, din comuna Moara care nu a suferit leziuni.

Poliţiştii spun că, până în prezent nu s-a putut stabili provenienţa mopedului şi nici date cu privire la deţinătorul şi caracteristicile acestuia.

Mopedul în cauză urmează a fi supus unei verificări tehnice.


Intră acum și în grupul de