Femeia care a murit în incendiul de la Liteni-Moara și-a sunat un vecin să o scoată din casa în flăcări. Acesta a reușit să intre doar până în holul casei


Intră acum și în grupul de

Femeia în vârstă de 45 de ani care a murit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în incendiul care i-a cuprins locuința a sunat un vecin ca să o salveze, dar acesta nu a reușit decât să ajungă pe holul locuinței care era în flăcări.

Potrivit anchetei polițiștilor, sâmbătă dimineața în jurul orei 1:00 un bărbat a fost  sunat de vecina sa care Daniela Marinica Pintilie care i-a solicitat sprijinul să o scoată din locuință deoarece i-a luat foc imobilul.

Bărbatul a mers la locuința vecinei în încercarea de a o salva , dar  nu a putut pătrunde decât pe holul locuinței, focul fiind deja extins și a renunțat la încercarea de a o salva.

La scurt timp a ajuns echipajul de poliție din cadrul SPR. 9 Şcheia urmat de patru autospeciale cu apă și spumă din cadrul ISU Bucovina Suceava și un echipaj SMURD, iar după aproximativ două ore a fost identificat cadavrul femeii în camera în care aceasta locuia.

În urma incendiului au ars aproape în întregime imobilul cu o suprafață de aproximativ 100 m 2  cu toate bunurile din acesta, un grajd cu suprafața de aproximativ 75 m 2 , plus o anexa în care se aflau  doi porci, opt iezi, 25 de găini și doi câini, în urma lichidării incendiului nereușindu-se salvarea acestor animale.


Intră acum și în grupul de