Acasă Actualitate Detaliile accidentului de pe strada Putnei din Rădăuți: Șoferul unui Audi a...

Detaliile accidentului de pe strada Putnei din Rădăuți: Șoferul unui Audi a intrat în depășirea unei coloane mașini și a intrat într-un stâlp în încercarea de a evita coliziunea cu un autoturism Mini Cooper ce a virat stânga


Intră acum și în grupul de

Accidentul de marți la prânz din municipiul Rădăuți a fost generat de șoferul unui Audi care a intrat în depășirea unei coloane de mașini formată în spatele unui autoturism Mini Cooper al cărui șofer vira spre stânga.

Accidentul s-a produs pe strada Putnei, în interiorul municipiului Rădăuți, la ieșirea spre localitatea Gălănești.



Potrivit cercetărilor polițiștilor, un autoturism Audi înmatriculat în România, dar prevăzut cu post de conducere pe partea dreaptă condus de un tânăr de 21 de ani din Gălănșeti Cristian V. a intrat în depășirea unei coloane de vehicule poziționată în spatele unui autoturism Mini Cooper condus de o tânără femeie de 27 ani din Dornești care se angajase intr-un viraj la stânga pe o stradă secundară.

Autoturismul Audi care a intrat în depășirea coloanei, pentru a evita coliziunea cu autoturismul Mini Cooper a virat stanga intrând în coliziune violenta cu un stâlp de energie electrică.

În urma impactului un tânăr de 18 ani din Rădăuți, Vasile S. pasager în Audi a murit la fața locului, iar alți doi tineri din Audi, șoferul și un pasager, Adrian P. din Dornești, au fost grav răniți fiind transportați la spital.

Potrivit SJU Suceava, tânărul șofer de 21 de ani din accidentul de la Rădăuți are poli traumatism, traumatism cranio-cerebral de nivel mediu, traumatism cranio facial sever, contuzie toraco-abdominală, contuzie renală dreapta și rămâne internat pe BMF în ATI.

Celălalt tânăr a suferit un  poli traumatism, cu stop cardio-respirator resuscitat, traumatism cranio-cerebral grav (cu fracturi, hematom subdural, contuzii cerebrale), fracturi la nivelul coloanei cervicale, fracturi costale și contuzii pulmonare, fracturi multiple la nivelul bazinului -fiind internat la Neurochirurgie ATI

Șoferului i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din autoturismul MiniCooper care era condus de o femeie și în care se mai afla copilul acesteia nu au rezultat victime, vehiculul fiind doar ușor acroșat de auto Audi.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili toate circumstanțele producerii evenimentului.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version