Sefia Directiei de Sanatate Publica, lasata de izbeliste


Intră acum și în grupul de

De mai multe zile, Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava nu are nici un director executiv. Până marţi la prânz, la DSP Suceava nu sosise nici un ordin de numire pentru un nou director interimar. Ministerul Sănătăţii a semnat eliberarea din funcţie a directorului executiv al Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, medicul specialist de medicina muncii Ingrid Kruk Irimescu, care, pe data de 14 septembrie, şi-a dat demisia, invocând motive personale, la numai două săptămâni de la numirea sa la conducerea acestei instituţii.

Aceasta a fost eliberată din funcţie vineri, însă în locul ei nu a fost nominalizată altă persoană.

Medicul Ingrid Kruk Irimescu, în vârstă de 33 de ani, membră UDMR, preluase şefia DSP Suceava printr-un ordin al Ministrului Sănătăţii, începând cu data de 31 august. Aceasta venise la DSP prin detaşare de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava.

Potrivit purtătorului de cuvânt al DSP Suceava, Adrian Popescu, marţi, la ora 12:00, la secretariatul instituţiei încă nu sosise nici un document privind o nouă numire la şefia instituţiei. „Din fericire, nu s-a întâmplat nimic zilele acestea, ce să necesite semnătura directorului. Rapoartele, situaţiile şi alte documente de acest gen sunt semnate de cei care la întocmesc. De asemenea, mai este directorul adjunct economic Firuţa Bosancu cu drept de semnătură”, a precizat marţi, purtătorul de cuvânt al DSP Suceava.


Intră acum și în grupul de