Acasă Actualitate Cei trei răniți grav în accidentul de la Gura Humorului sunt internați...

Cei trei răniți grav în accidentul de la Gura Humorului sunt internați cu multiple răni în Spitalul Județean Suceava


Intră acum și în grupul de

Cei trei răniți din accidentul de sâmbătă după amiaza de la intrarea în Gura Humorului sunt internați cu multiple traumatisme în Spitalul Județean de Urgență Suceava.

Purtătorul de cuvânt al SJU Suceava, dr. Dan Teodorovici, a precizat că dintre cei trei răniți, o tânără de 23 de ani, policontuzionată, cu fracturi multiple de membre, a rămas internată la Secția de ortopedie.



Cea de a doua tânără rănită în accident, în vârstă de 24 de ani, are o fractură la mâna dreaptă și contuzie toracică, fiind internată în Secția de chirurgie toracică pentru supraveghere.

Cel de-al treilea rănit, un bărbat de 52 de ani, politraumatizat, cu fracturi costale multiple, contuzii pulmonare și traumatism abdominal este internat în Secția de chirurgie.

Trei persoane au fost grav rănite, sâmbătă după amiaza, în urma unei coliziuni dintre două autoturisme la intrare în Gura Humorului pe DN 17.

În urma accidentului, două tinere aflate într-una dintre mașinile implicate în accident, de 23 și 24 de ani, au rămas încarcerate și au fost extrase de echipele ISU Suceava și transportate la spital.

Din cea de-a doua mașină, în care se aflau doi bărbați, unul dintre ei, în vârstă de 52 de ani, a necesitat îngrijiri medicale și a fost transportat la spital.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version