Foc la acoperisul unei case din Poiana Negri


Intră acum și în grupul de

Un scurtcircuit electric a provocat un incendiu miercuri seară, la o casă din Poiana Negri. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” Suceava, existenţa incendiului a fost anunţată prin serviciul 112, la ora 22:39, astfel Detaşamentul de pompieri Vatra Dornei a intervenit cu două autospeciale pentru localizarea şi stingerea flăcărilor izbucnite la gospodăria lui Toader N., din satul Poiana Negri, comuna Dorna Candreni.

La sosirea echipajelor ardea acoperişul casei, construit din lemn şi acoperit cu draniţă, existând pericolul de propagare la întreaga locuinţă, o magazie şi un fânar, situate în imediata apropiere. Flăcările au fost stinse la ora 00.20. A ars acoperişul casei pe o suprafaţă de 48 mp şi s-au degradat pereţii exteriori.

Din primele cercetări a rezultat că focul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit produs de un conductor electric defect.

Prin intervenţia profesionistă, pompierii au salvat la timp din calea flăcărilor locuinţa proprietarului şi cele două anexe.


Intră acum și în grupul de