Conducerea actuală a Prefecturii Suceava este formată din persoane care au lucrat în această instituție. Prefectul  Alexandru Moldovan: Am convingerea că vom face o bună echipă pentru că avem obiective comune


Intră acum și în grupul de

Prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, a mulțumit, joi, fostului subprefect de Suceava Alexandru Salup pentru colaborarea avută în această perioadă dificilă și a remarcat că de joi, odată cu instalarea subprefectului Florin Sinescu, întreaga conducere a Prefecturii Suceava este formată din persoane care au fost angajate în instituție.

Prefectul l-a felicitat pe Florin Sinescu pentru numirea în această demnitate publică.

„Pentru mine personal, dar și pentru toți colegii din Instituția Prefectului Județului Suceava pentru care astăzi suntem în fața unui eveniment cu semnificație aparte, iată că de astăzi conducerea Prefecturii este asigurată de oameni care au trecut prin această instituție”, a spus Moldovan.

El și-a exprimat convingerea că împreună cu cei doi subprefecți, Florin Sinescu și Cristian Șologon, vor face o bună echipă pentru că au obiective comune.

„Mă biziui pe colaborarea domniei sale. Așa cum îl cunoașteți este un bun profesionist și vreau să vă asigur încă odată de totala deschidere instituțională atât către societate cât și către autoritățile locale”, a spus prefectul.

Moldovan a precizat că atribuțiile fostului subprefect Alexandru Salup vor fi preluate de Florin Sinescu, dar că nu exclude modificări de delegări de atribuții după consultări între prefect și cei doi subprefecți.

Prefectul Alexandru Moldovan a lucrat în Prefectura Suceava în perioada 2006-2014 fiind inițial șef al Oficiul Prefectural Rădăuţi, iar ulterior consilier juridic în privind exercitarea controlului asupra legalităţii actelor adoptate sau emise de autorităţile.

Subprefectul Cristian Șologon a fost în perioada 2013-2015 director la Cancelaria Prefectului de Suceava.

Subprefectul Florin Sinescu este este șeful Serviciului dezvoltare economică, servicii publice şi autorităţi locale din Prefectură unde lucrează din anul 1997, iar în perioada mai 2012- martie 2015, a deținut funcția de prefect al județului.


Intră acum și în grupul de