Un bărbat din Horodniceni a murit după ce, pe fondul consumului exagerat de alcool, a ajuns să mănânce inclusiv borhot din care urma să facă țuică


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 47 de ani din comuna Horodniceni a murit miercuri după amiaza pe fondul consumului exagerat de alcool și a unor afecțiuni medicale preexistente.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.7 Mălini au fost sesizați miercuri după amiaza de Serviciul de Ambulanta Județean Suceava că un bărbat de de 47 ani din comuna Horodniceni, Valerian G., a decedat la domiciliu.

În urma cercetărilor s-a stabilit bărbatul locuia împreună cu mama sa fiind cunoscut drept un consumator de băuturi alcoolice.

Mama bărbatului a declarat că după sărbătorile pascale acesta a consumat băuturi alcoolice la domiciliu, iar în final a ajuns să consume  borhot din care trebuia să facă țuică.

Astfel, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unor afecțiuni medicale, bărbatul a murit la domiciliu nefiind suspiciuni cu privire la cauza producerii decesului.

 În acest caz urmează să fie efectuată necropsia în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului.


Intră acum și în grupul de