Subprefectul Florin Sinescu, după instalarea în funcție: Suntem la startul Programului Anghel Saligny, a PNRR și trebuie să acordăm tot sprijinul tehnic, logistic, primarilor pentru a putea implementa proiectele de care sucevenii au absolută nevoie


Intră acum și în grupul de

Subprefectul de Suceava Florin Sinescu a declarat, joi, după instalarea în funcție că echipa de conducere a Prefecturii Suceava va acționa coordonat împreună cu membrii Colegiului Prefectural și cu angajații Prefecturii pentru a rezolva problematica vastă a județului Suceava.

„Este un moment în care iată, după zece ani, revin în conducerea Instituției Prefectului. În 11 mai se împlinesc 10 ani de când am fost numit în funcția de prefect, atunci în calitate de înalt funcționar public, iar în această perioadă ce urmează în funcție de demnitate publică, cu aceleași provocări, și chiar unele în plus din păcate și vorbim de pandemia de Covid-19 și de acest conflict de la frontieră”, a spus noul subprefect de Suceava.

El a reamintit că la finalul mandatului de prefect și-a exprimat speranța că a reușit să fie depășite orgoliile profesionale și personale astfel încât toți au înțeles că au de rezolvat problemele județului Suceava și ale sucevenilor.

„În continuare cred același lucru că, făcând echipă cu domnul prefect Moldovan, cu domnul subprefect Șologon, cu membrii Colegiului Prefectural să venim să rezolvăm vasta problematică de la nivelul județului Suceava”, a spus Sinescu adăugând că pe lângă problemele legate de conflictul militar este și problematica socio-economică.

„În același timp este nevoie să avem răspuns cât mai rapid și eficient pentru activitatea unităților administrativ-teritoriale. Suntem la startul Programului Anghel Saligny, suntem la startul Programului Național de Redresare și Reziliență și trebuie să avem capacitatea să acordăm tot sprijinul tehnic, logistic, în condițiile legii, primarilor pentru a putea implementa la nivelul localităților tot ceea ce înseamnă proiecte de care sucevenii au absolută nevoie”, a concluzionat Florin Sinescu.


Intră acum și în grupul de