Proba de traseu pentru permisul auto se va desfășura și în Fălticeni potrivit unui ordin emis de prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan


Intră acum și în grupul de

Prefectura Suceava a anunțat, vineri, că în condițiile în care din 16 mai vor fi delegați examinatori din alte județe pentru a susține examinări la proba practică în vederea obținerii permisului de conducere auto, prefectul Alexandru Moldovan a aprobat prin ordin două propuneri ale conducerii Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Suceava.

Astfel, prin ordin s-a aprobat deschiderea unui punct de lucru în vederea desfășurării examinărilor la proba practică în municipiul Fălticeni, pentru perioada 16.05. – 17.07.2022.

Totodată, în aceeași perioadă, se vor organiza sesiuni suplimentare de examinare la proba practică, în zilele de weekend, în vederea obținerii permisului de conducere la categoriile și subcategoriile B, C, D și E, destinate candidaților care vor trebui reprogramați, la date ce vor fi comunicate opiniei publice în timp util.


Intră acum și în grupul de