Acasă Actualitate Proxenet in Italia, saltat de politisti de la domiciliul din Dornesti

Proxenet in Italia, saltat de politisti de la domiciliul din Dornesti


Intră acum și în grupul de

În Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Suceava a fost băgat un tânăr din Dorneşti ce era proxenet în Italia, urmărit internaţional la solicitarea Interpol Roma – Italia. Potrivit purtătorului de cuvânt al Curţii de Apel Suceava, Rodica Neagu-Dumitrescu, vineri, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Suceava a înaintat Curţii de Apel Suceava propunerea de luare a măsurii arestării lui B. Ionuţ, pe baza semnalării dispuse în baza mandatului european de arestare emis de către autorităţile judiciare italiene.

„Mandatul european de arestare a fost emis de către Tribunalul din Mondovi, Italia pentru săvârşirea infracţiunilor de exploatare sexuală / exploatarea prostituţiei şi viol, fapte prevăzute de Codul penal italian. Persoana solicitată, în complicitate cu alte persoane, au obligat-o să se prostitueze pe C. C. I. exploatând-o în scopul prostituţiei şi ameninţând-o în mod repetat. Mai mult, persoana solicitată şi complicii săi au agresat-o sexual pe victimă forţând-o să întreţină relaţii sexuale cu toţi”, a precizat Rodica Neagu Dumitrescu.



Astfel, Curtea de Apel Suceava a dispus arestarea lui B. Ionuţ, împotriva căreia s-a emis la data de 20 iulie 2010 un mandat european de arestare de către Tribunalul din Mondavi pe o durată de 5 zile, respectiv de la 01.10.2010 la 05.10.2010, inclusiv.

Completul de judecată a stabilit un nou termen pentru judecare.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version