Botosanean depistat in mod repetat in vama cu tigari de contrabanda


Intră acum și în grupul de

Pentru că a mai fost prins la vamă cu ţigări, unui botoşănean i s-au întocmit actele pentru infracţiunea de contrabandă. Potrivit IJPF Suceava, vineri, la P.T.F. Siret s-a prezentat pentru a intra în ţară conducând un autoturism marca „Volkswagen”, M. Lucian, în vârstă de 25 de ani, domiciliat în municipiul Botoşani. Frontieriştii şi vameşii au găsit în contraaripile din spate ale autoturismului, un număr de 300 pachete de ţigări marca „Doina”, de provenienţă R.Moldova.

Ţigările în valoare de peste 1200 lei, au fost reţinute în vederea confiscării de către poliţiştii de frontieră iar autoturismul marca „ Volkswagen” a fost indisponibilizat la P.T.F. Siret, în vederea continuării cercetărilor.

„Având în vedere că în data de 11.08.2010, persoana în cauză a mai fost sancţionată cu amendă în valoare de 6.000 lei pentru sustragerea de la controlul vamal a unei cantităţi de 600 pachete de ţigări, poliţiştii de frontieră i-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, acte ce au fost prezentate Parchetului de pe lângă judecătoria Rădăuţi, în vederea atribuirii numărului unic”, a precizat ofiţerul pentru Relaţii Publice din cadrul IJPF Suceava, cms. Ilie Poroch-Seriţan.


Intră acum și în grupul de